Pages

Saturday, February 13, 2016

sun after storm

14 februari 2015

Alhamdulillah , dipermudahkn urusan untuk bertunang dengan Muhamad Amirul Zakuan Zainuddin

within 2 weeks lepas dua minggu dirisik ayah mirul tetap tarikh tunang dengan ucapan "kami nak p ramai ni 15 bijik kereta" huahuahua

preparation simple diy pelamin pinjam langsir member pasu bunga beli kat hinode bunga the only freshflower available kat kedai aney kat jitra tu and lampu pendafloor pinjam member.

baju kurung modern purple coloured saiz budak yang paling besaq. huahuahua


yes!
Alhamdulillah majlis went well.


Friday, July 31, 2015

Mak Ayah decision.

Alhamdulillah

after sebulan tamat contract as a PSH kat PKD, terima surat yang melantik sebagai PSH lagi sekali dekat PKD selama 3 bulan. Mula-mula hati berat nak terima sebab rasa nak berhijrah. tapi yaaa, sebagai anak manja yang bakal berkahwin, aku bincang dulu dengan parents.

Mak kata terpulanglah nak stay ka nak keluaq, ayah pulak setegasnya cakap "haa p ja PKD tu, elok habis 3 bulan, dah kahwin, lepas tu p lah dok luaq pun".


HAHAHAHAHAH 

yeayyyy Alhamdulillah. jadi! stay lah dulu kat sini sambil mencari peluang kat luaq. in sha Allah, ada jalan. 

Thursday, July 9, 2015

kembali

HELLO BLOG!


sesungguhnya Allah is the great planner.


Alhamdulillah.


will you still read my blog?
yes you have to!

muahhh