Pages

Friday, July 31, 2015

Mak Ayah decision.

Alhamdulillah

after sebulan tamat contract as a PSH kat PKD, terima surat yang melantik sebagai PSH lagi sekali dekat PKD selama 3 bulan. Mula-mula hati berat nak terima sebab rasa nak berhijrah. tapi yaaa, sebagai anak manja yang bakal berkahwin, aku bincang dulu dengan parents.

Mak kata terpulanglah nak stay ka nak keluaq, ayah pulak setegasnya cakap "haa p ja PKD tu, elok habis 3 bulan, dah kahwin, lepas tu p lah dok luaq pun".


HAHAHAHAHAH 

yeayyyy Alhamdulillah. jadi! stay lah dulu kat sini sambil mencari peluang kat luaq. in sha Allah, ada jalan. 

No comments: